POŠALJI UPIT OVDE ILI NARUČI OVDE

Kako možemo obezbediti finansijsku nezavisnost i sigurnost? Nije ključno koliko novca zarađujemo, već koliko uštedimo. Novac je lako potrošiti, zato je bolje investirati ga u korisne stvari. Ulažući novac u životno osiguranje odgovorno upravljamo svojim sredstvima i mislimo na duže staze.

Jedan od proizvoda je upravo 3D osiguranje je do sada najpotpuniji i najfleksibilniji proizvod osiguranja, koji pruža mogućnost osiguranja svim licima bez obzira na godine starosti i zdravstveno stanje. Odlično, zar ne? Sastavljen je iz dve povezane celine. Prva se odnosi na period štednje (tzv. period odloženosti), dok u drugom delu u svoj program osiguranja uključujemo i osiguranje života i to baš onda kada sami procenimo da će nam ono biti potrebno.

Poklanjamo poslednju godišnju premiju!

3D osiguranje je podeljeno prema grupama klijenata, odgovara njihovim potrebama i namenjeno je:

1. dimenzija – deci
2. dimenzija – odraslim licima koja žele da se  osiguraju i štede
3. dimenzija – odraslim licima koja žele da štede

Uz ugovaranje dopunskog osiguranja za slučaj smrti usled nezgode, korisnik osiguranja dobija duplu osiguranu sumu ukoliko nastane osigurani slučaj, ili trostruku osiguranu sumu ukoliko se ovo dopunsko osiguranje ugovori još jednom.

Trebamo da mislimo unapred i spremno dočekamo svaku životnu situaciju.

Pored toga što godine starosti nisu prepreka za sklapanje ugovora o osiguranju života, ovo osiguranje nas oslobađa i plaćanja premije osiguranja u poslednjoj godini osiguranja.

POŠALJI UPIT OVDE ILI NARUČI OVDE