Uvjeti korištenja ESICHER platforme

Uvjeti korištenja ESICHER platforme

ESICHER je internetska platforma za umrežavanje i ONLINE prodaju

sa naglaskom na osiguranje. Platforma je zasnovana na MPD tehnologiji.
Korisnici ESICHER platforme su prema Zakonu o osiguranju ovlaštena društva za osiguranje, društva za zastupanje u osiguranju, preduzetnici za zastupanje u osiguranju i izabrani interni djelatnici osiguravajućeg društva koji imaju Ugovor o radu sa osiguravajućim društvom za prodaju osiguranja (prodavač – zaposlenik) u daljnjem tekstu: Korisnik
ESICHER je portal za osiguranje informativnog karaktera i okuplja sve osiguravatelje i njihove javno dostupne informacije. Za i u ime korisnika su prilagođeni prodajni alati koji pomažu prodavaču osiguranja ostvariti bolje prodajne rezultate. U praksi svaki prodavač potpisuje planove koje mora ispuniti.
 

Korisnik se registrira kao:

  • osiguravajuće društvo
  • društvo za zastupanje u osiguranju
  • poduzetni za zastupanje u osiguranju
  • zaposlenik osiguravajućeg društva
  • Udruženje osiguravatelja
  • Udruženje zastupnika u osiguranju
  • kupac proizvoda
Ovisno o tipu registracije postoje različite mogućnosti i ovlaštenja. Osiguravajuće društvo ima najveće ovlaštenje.
Svaki registrirani korisnik može administrirati svoj profil. Korinik svoga profila je administrator, moderator profila te prodavač osiguranja. Ukoliko administrator ne želi biti ujedno i prodavač, može otvoriti nove korisničke račune (profile) za svoje interne prodavače. Administrator ima najveće ovlasti i mogućnost upravljanja svojom licencom.

Licenca

Licenca je jedan korisnički račun (profil) koji se ovisno o tipu korisnika prilagođava svakom korisniku. Svaki korisnik licence je odgovoran za svoje objave i ponude. 

Kupac

Kupac je fizička ili pravna osoba koja od ovlaštenog prodavača osiguranja traži priliku za sklapanjem Ugovora o osiguranju

Ugovori

Stvarni Ugovori o osiguranju izravni su između korisnika i kupca i nemaju veze sa vlasnikom platforme.
Ime i prezime

www.esicher.com

http://www.esicher.com

Tko se može registrirati? Zastupnici iz osiguravajćih društava, društva za zastupanje u osiguranju, agencije za zastupanje u osiguranju, osiguravajuća društva.

ESICHER VERSICHERUNG

Registriraj se besplatno!

Predaj oglas na www.esicher.com kako bi te klijenti lakše pronašli.

Dobivaš vlastitu internet stranicu www.tvojeime.com ili www.tvojaagencija.com, implementiramo cijelokupnu ONLINE platformu na tvoju domenu. ONLINE prodaja ti omogućuje potpuni prodajni proces bez kontakta sa klijentom, evidencija, automatizirana naplata, uključivanje prodajne mreže…i još puno toga.

Uvjeti korištenja

Zaštita privatnosti korisnika

Esicher Group - All Rights Reserved