SURADNJA

POJAČAJ PRODAJU OSIGURANJA PUTEM INTERNETA

Opusti se, spoji se na internet i uživaj u poslu sa bilo koje lokacije.

Drage kolege,

Do izražaja će doći vaša pouzdanost, poletnost, spremnost na putovanja, odgovornost prema radu, ako napredno koristite računalo i društvene mreže.

Tada i mi tražimo vas i spremni ste na izazove. Postani PARTNER m/ž u Prvom (međunarodnom) udruženju zastupnika u osiguranju ESICHER za poslove promidžbe ESICHER platforme & MPDsoftvera za prodaju osiguranja kao prodajnog alata koju i vi možete koristiti kao prodajni alat.

Idealan kandidat ima 1) svoju agenciju za zastupanje u osiguranju ili je 2) zaposlen u osiguravajućem društvu i pored toga je željan dodatnog znanja i mogućnosti ili se 3) želi spojiti sa iskusnim društvima za zastupanje u osiguranju.

Kako se registrirati, unesti sliku i proizvode? Pogledajte na niže video klipovima.


MARKETING & SOFTWARE

​IZRADA WEB STRANICA, WEB DIZAJN, SOFTWARE, MPD SISTEMI, GRAFIČKI DIZAJN, PROCES IZRADE I SAVETOVANJE, SEO OPTIMIZACIJA, CMS, CRM, PROGRAMSKA RJEŠENJA, IZRADA FACEBOOK APLIKACIJA, MARKETING, OGLAŠAVANJE
 
MPD system is a new method of selling through virtual and direct sales channels with the aim of obtaining high-quality portfolio.MultiplicDirect makes smart software to attract customers.

Fotografija Roberta Esichera.


Kako se registrirati, unesti sliku i proizvode?

 

Hvala što ste odvojili vrijeme na čitanje i pregledavanje sadržaja!

Ime i prezime

www.esicher.com

http://www.esicher.com

Tko se može registrirati? Zastupnici iz osiguravajćih društava, društva za zastupanje u osiguranju, agencije za zastupanje u osiguranju, osiguravajuća društva.

ESICHER VERSICHERUNG

Registriraj se besplatno!

Predaj oglas na www.esicher.com kako bi te klijenti lakše pronašli.

Dobivaš vlastitu internet stranicu www.tvojeime.com ili www.tvojaagencija.com, implementiramo cijelokupnu ONLINE platformu na tvoju domenu. ONLINE prodaja ti omogućuje potpuni prodajni proces bez kontakta sa klijentom, evidencija, automatizirana naplata, uključivanje prodajne mreže…i još puno toga.

Uvjeti korištenja

Zaštita privatnosti korisnika

Esicher Group - All Rights Reserved