RE-MPD SOFT prodajni alati

Postani dio uspješnog tima!

Elokventan si? Ambiciozan? Poduzetan? Voliš rad sa ljudima?

Na pravom si mjestu! Na pravom si putu za USPJEH!

Ti si uspješan prodajni predstavnik prodajnih alata za prodaju osiguranja.

Na linku http://www.esicher-group.com/clanarina-i-usluge/ je tablica sa cijenom i ponuđenom uslugom. U cijenu je uključen kompletan Customer Relationship Management (CRM) tj. upravljanje odnosima s klijentima. MultiplicdirecT (MPD) sustav je integrirani pristup upravljanju tvrtke kroz interakciju sa sadašnjim i budućim klijentima iz Svijeta osiguranja. CRM pristup  analizira podatke kupaca i njegovu povijest s tvrtkom, kako bi se poboljšali poslovni odnosi s klijentima/kupcima, s naglaskom na njihovo zadržavanje, a kako bi u konačnici ostvarili rast prodaje.

Kako funkcionira naša prodaja? Jednom kada ponudimo klijentu našu uslugu, trajno ulazimo u bazu podataka, što znači da tko god da iza nas proda uslugu ili proizvod istome klijetnu/kupcu, ti dobivaš proviziju. Od svakog klijenta imaš trajno 10% proviziju i bonus 5% ako ostvariš plan. Plan nije obavezan za prodavače koji ovaj posao rade uz poslove prodaje osiguranja u osiguravajućim društvima ili agencijama za zastupanje i posredovanje u osiguranju ili su vlasnici agencija.

Napredovanje. Uz uspješnu prodaju, napreduješ i raste ti pozicija, samim time se povećava i plaća ili provizija, ovisno o modelu i statusu.

Cijenimo naše suradnike. Svakog dobrog prodavača nagrađujemo, a one više uspješne vodimo na putovanja po svijetu.

Slikovni rezultat za top destinacije

Možeš se registrirati kao klijent, a možeš i kao savjetnik u osiguranju, ovisno o statusu. Što je važno? Profesionalizam u poslu, prepoznavanje potrebe klijenata i suradnika.

Znam da ne možeš ostati ravnodušan na ponudu! Osim toga, nemamo konkurenciju. Na tebi je napraviti prvu registraciju na linku za HR https://esicher.com/hr/registracija, SRB https://esicher.com/rs/registracija ili BA https://esicher.com/ba/registracija

Sretno!

Ime i prezime

www.esicher.com

http://www.esicher.com

Tko se može registrirati? Zastupnici iz osiguravajćih društava, društva za zastupanje u osiguranju, agencije za zastupanje u osiguranju, osiguravajuća društva.

ESICHER VERSICHERUNG

Registriraj se besplatno!

Predaj oglas na www.esicher.com kako bi te klijenti lakše pronašli.

Dobivaš vlastitu internet stranicu www.tvojeime.com ili www.tvojaagencija.com, implementiramo cijelokupnu ONLINE platformu na tvoju domenu. ONLINE prodaja ti omogućuje potpuni prodajni proces bez kontakta sa klijentom, evidencija, automatizirana naplata, uključivanje prodajne mreže…i još puno toga.

Uvjeti korištenja

Zaštita privatnosti korisnika

Esicher Group - All Rights Reserved