Pozicija radnika je sigurna.

Fotografija Roberta Esichera.

Radnik se ne treba bojati za svoju poziciju. Njihovi direktori žive od radnika. Zamislite jednu tvornicu obuće, industriju hrane, uz silnu robotiku i strojeve, radnik mora biti prisutan, njegov faktor je neizostavan. Ljudski faktor uz svu pametnu i umjetnu inteligenciju mora nadzirati procese.

Metlu i kramp ti nitko neće uzeti iz ruke zato jer nije lagan posao. Poslovi prodaje osiguranja također nije nimalo lagan posao, dapače, težak je. Kopanje i oranje plugovima i volovima, zamjenio je stroj. Žetvu žita zamjenio je stroj pod nazivom kombajn. Tada mnogi vlasnici zemljoradnici u žetvi u većini slučajeva traže usluge vlasnike kombajna da pomognu.

U zapadnim zemljama Europe je čast biti prodavač i distributer osiguranja, dok na Balkanu ljudi na taj posao gledaju kao na propale pjevače, svirače, političare i poduzetnike, gledaju ih kao zadnje rupe na sviralu.

Budi ponosan prodavač osiguranja!

RE

Robert Esicher

Prodavati osiguranje je mukotrpan posao, a štititi svoj portfelj i braniti ga je još teži zadatak. Esicher platforma je olakšala i jedan i drugi zadatak kod prodavača osiguranja. Na Esicher kavama govorimo upravo o platformi. Stoga smo ponudili svim prodavačima osiguranja strojeve “MPD stroj”. Za sada je MPD moguće pronaći na ESICHER platformi, ali ćemo do 2020. godine biti integrirani u svim osiguravajćim društvima, te kod svih prodavača bez obzira na status.