FAIA ESICHER

 

ESICHER GRUPA je prvo međunarodno Udruženje zastupnika u osiguranju osnovano 01.03.2015. sa ciljem okupljanja fizičkih i pravnih osoba, organiziranja domaćih i međunarodnih stručnih skupova, seminara i kongresa u svrhu educiranja, poticanja i promicanja novih tehnologija u radu zastupnika u osiguranju u svrhe poboljšanja prodaje proizvoda, borbe za prava Zastupnika u osiguranju, radi zaštite njihovih probitaka ili zauzimanja za zaštitu ljudskih prava i sloboda, tehnička, informacijska, strukovna ili druga uvjerenja i ciljeve koji nisu u suprotnosti s Ustavom i zakonom, davanja pravne zaštite Zastupnicima u osiguranju (zastupnici, agencije za zastupanje u osiguranju i sl.) pred nadležnim tijelima. 

Zauzimati ćemo se za stvaranje Zakona o zastupanju u osiguranju kao samostalni Zakon, usklađivati ćemo se sa Zakonom o zaštiti potrošača, Zakonu o pranju novca.

Djelatnosti kojima se ostvaruju ciljevi su: organiziranje lokalnih, regionalnih, nacionalnih i međunarodnih seminara i drugih edukativnih okupljanja u svrhu promicanja ciljeva Udruge; sudjelovanje na lokalnim, regionalnim, nacionalnim i međunarodnim konferencijama, sastancima, seminarima, tribinima i ostalim okupljanjima koji promiču ciljeve Udruge; osnivanje radnih skupina sa ciljem istraživanja i predlaganja regulatornih rješenja u području marketinga i zastupanja u osiguranju i druge djelatnosti.

ESICHER GROUP je krovna organizacija međunarodnog udruženja distributera u osiguranju PUZO ESICHER sa glavnom djelatnošću, te unaprijeđivanjem tehnoloških, razvojnih i prodajnih alata i procesa, razvojem platforme ESICHER za financijske institucije, poznate pod imenom Multiplic direct (MPD). Članice ESICHER grupe su istoimena društva za zastupanje u osiguranju i društva partneri diljem Europe, te novinska agencija za reputacijske rizike Reputational-Risk. ESICHER grupa razvija vlastitu ESICHER ACADEMY za internu prodaju ali i za financijske institucije sa renomiranim i iskusnim predavačima.

Ime i prezime

www.esicher.com

Tko se može registrirati? Zastupnici iz osiguravajćih društava, društva za zastupanje u osiguranju, agencije za zastupanje u osiguranju, osiguravajuća društva.

ESICHER VERSICHERUNG

Registriraj se besplatno!

Predaj oglas na www.esicher.com kako bi te klijenti lakše pronašli.

Dobivaš vlastitu internet stranicu www.tvojeime.com ili www.tvojaagencija.com, implementiramo cijelokupnu ONLINE platformu na tvoju domenu. ONLINE prodaja ti omogućuje potpuni prodajni proces bez kontakta sa klijentom, evidencija, automatizirana naplata, uključivanje prodajne mreže…i još puno toga.

Esicher Group - All Rights Reserved