FAIA ESICHER

 

ESICHER GRUPA je prvo međunarodno Udruženje zastupnika u osiguranju osnovano 01.03.2015. sa ciljem okupljanja fizičkih i pravnih osoba, organiziranja domaćih i međunarodnih stručnih skupova, seminara i kongresa u svrhu educiranja, poticanja i promicanja novih tehnologija u radu zastupnika u osiguranju u svrhe poboljšanja prodaje proizvoda, borbe za prava Zastupnika u osiguranju, radi zaštite njihovih probitaka ili zauzimanja za zaštitu ljudskih prava i sloboda, tehnička, informacijska, strukovna ili druga uvjerenja i ciljeve koji nisu u suprotnosti s Ustavom i zakonom, davanja pravne zaštite Zastupnicima u osiguranju (zastupnici, agencije za zastupanje u osiguranju i sl.) pred nadležnim tijelima. 

Zauzimati ćemo se za stvaranje Zakona o zastupanju u osiguranju kao samostalni Zakon, usklađivati ćemo se sa Zakonom o zaštiti potrošača, Zakonu o pranju novca.

Djelatnosti kojima se ostvaruju ciljevi su: organiziranje lokalnih, regionalnih, nacionalnih i međunarodnih seminara i drugih edukativnih okupljanja u svrhu promicanja ciljeva Udruge; sudjelovanje na lokalnim, regionalnim, nacionalnim i međunarodnim konferencijama, sastancima, seminarima, tribinima i ostalim okupljanjima koji promiču ciljeve Udruge; osnivanje radnih skupina sa ciljem istraživanja i predlaganja regulatornih rješenja u području marketinga i zastupanja u osiguranju i druge djelatnosti.

ESICHER GROUP je krovna organizacija međunarodnog udruženja distributera u osiguranju PUZO ESICHER sa glavnom djelatnošću, te unaprijeđivanjem tehnoloških, razvojnih i prodajnih alata i procesa, razvojem platforme ESICHER za financijske institucije, poznate pod imenom Multiplic direct (MPD). Članice ESICHER grupe su istoimena društva za zastupanje u osiguranju i društva partneri diljem Europe, te novinska agencija za reputacijske rizike Reputational-Risk. ESICHER grupa razvija vlastitu ESICHER ACADEMY za internu prodaju ali i za financijske institucije sa renomiranim i iskusnim predavačima.

Esicher Group - All Rights Reserved