ESICHER KAFFEE

ESICHER KAFFEE je događaj na kojem se okupljaju kolege iz svijeta osiguranja i uz kavu vode razgovor, razmjenjuju iskustva, savjete i ideje u poslovima osiguranja. Naša okupljanja, sastanci, konferencije imaju veliku snagu i vrlo su inspirativni i uspješni koji su nezaboravni.

Na ESICHER kavi su moguća napredovanja u karijeri, naročito u prodajnim sferama. Vrlo često na tim kavama dolazimo do najboljih kandidata i uspješnih prodavača osiguranja. ESICHER_KAFFEE je mjesto gdje se učvršćuje ESICHER platforma, upoznavaju se novi ljudi i kontakti iz svijeta osiguranja.

Na ESICHER kavi se događaju razni eventi poput godišnjih skupština, ugodnih razgovora individualnih i grupnih u posebnim prostorijama, kongresnim dvoranama, salama za sastnake renomiranih hotela.

ESICHER KAFFEE su kreativne, duhovite, ponekad punih zajedničkih šala ali i obilje ozbiljnih tema.

Svi pojedinačni sastanci sa kolegama koji se jave za individualne sastanke su diskretni.

Ime i prezime

www.esicher.com

Tko se može registrirati? Zastupnici iz osiguravajćih društava, društva za zastupanje u osiguranju, agencije za zastupanje u osiguranju, osiguravajuća društva.

ESICHER VERSICHERUNG

Registriraj se besplatno!

Predaj oglas na www.esicher.com kako bi te klijenti lakše pronašli.

Dobivaš vlastitu internet stranicu www.tvojeime.com ili www.tvojaagencija.com, implementiramo cijelokupnu ONLINE platformu na tvoju domenu. ONLINE prodaja ti omogućuje potpuni prodajni proces bez kontakta sa klijentom, evidencija, automatizirana naplata, uključivanje prodajne mreže…i još puno toga.

Uvjeti korištenja

Zaštita privatnosti korisnika

Esicher Group - All Rights Reserved