ESICHER AKADEMIJA

ESICHER Akademija uključuje školovanje u 12 modula. Nakon završene akademije, polaznici će biti osposobljeni raditi u svakoj osiguravajućoj kući diljem Europe.

Najbolji i najiskusniji predavači će podijeliti svoje blago sa polaznicima. Predbilježbe za ESICHER akademiju primamo već sada za akademsku godinu 2017/18 godinu.


Druga skupština Prvog udruženja zastupnika u osiguranju ,,ESICHER” održana je 17.12.2015. u prostorijama hotela Hyatt . Predstavljen je projekat za on-line generiranje klijenata zainteranih za proizvode osiguranja. Darko Mirković je govorio na temu ,,Važnost edukacije u poboljšanju profesionalnog pristupa klijentu”.

Ime i prezime

www.esicher.com

Tko se može registrirati? Zastupnici iz osiguravajćih društava, društva za zastupanje u osiguranju, agencije za zastupanje u osiguranju, osiguravajuća društva.

ESICHER VERSICHERUNG

Registriraj se besplatno!

Predaj oglas na www.esicher.com kako bi te klijenti lakše pronašli.

Dobivaš vlastitu internet stranicu www.tvojeime.com ili www.tvojaagencija.com, implementiramo cijelokupnu ONLINE platformu na tvoju domenu. ONLINE prodaja ti omogućuje potpuni prodajni proces bez kontakta sa klijentom, evidencija, automatizirana naplata, uključivanje prodajne mreže…i još puno toga.

Uvjeti korištenja

Zaštita privatnosti korisnika

Esicher Group - All Rights Reserved